2018. március 3.-án az  U14-es leány csapatunk  tornáján a HSE Párducokat és Kecskeméti Kosár Akadémiát fogadtuk a Klauzál iskola tornatermében.

Nagy pontkülönbségű mérkőzések voltak, amely nem kell, hogy elijesszen bennünket. Az Akadémia tradicionálisan más körülmények között végzi a munkáját. Őket megközelíteni a feladat Klubunknál.

Eredmények:

SZENTESI KKHSE Bombázók  87:20 ( 24:2, 19:7, 24:2, 20:9)

Kezdő: Deák 13, Török 4, Harmati 4, Kozák 31, Vig 0

Csere:Kóvács 0, Szenászki 10, Tiba 12, Farsang 5, Csesznák 6, Németh 2

Edző: Vujadinovic Vladimir

 

Kecskeméti KA – SZENTESI KK 68:19 (19:4, 13:8, 20:5, 16:2)

Kezdő: Deák 5, Farsang 0, Török 0, Kozák 12, Vig 0

Csere: Tiba 0, Harmati 0, Németh 2, Csesznák 0, Kóvács 0, Szenászki 0

Edző: Vujadinovic Vladimir

 

A torna végén Vujadinovic Vladimir, „Vládó”-t arról faggattuk, hogy ellentétes meccseket látva, volt egy nagy győzelem és egy majdnem akkora vereség, gondolatainkban hol helyezzük el a csapatunkat?

– Nagyobb arányú győzelem és vereség ebben a korosztályban megszokott. Ez gyakran előfordul. Vannak a csoporton belül olyanok is, akik úgy mond, profi szinten teszik a dolgukat, mint mondjuk a kecskeméti Akadémia. Ők sok ponttal vertek bennünket, az előző ellenfelet még inkább. Azért ellenük is voltak izgalmas pillanataink. Az eredményesség még várat magára, de így is ügyesek voltak a lányok. Küzdöttek, harcoltak, biztatták egymást. Mondtam nekik végig, hogy ahhoz tartsuk magunkat, amit megbeszéltünk. Sokszor jól is ment a játék. Néha még elvesztettük a fókuszt, a koncentrációt. Ennek nálunk két oka volt. A két mérkőzés és ebből fakadóan a fáradtság. Az Akadémia elleni mérkőzésen a végére azért már felcsillant egy-egy ígéretes momentum. Ez egy kezdő csapat, ami nem olyan régen állt össze. A csapat fele Szarvasról jön, de egy héten egyszer edzenek Szentesen is.  Igen, ez a mi utunk. Szeretném, ha minél többet tudnánk együtt dolgozni. Szerintem haladunk előre, Hajrá Szentes!